Defensem el Port Vell de Barcelona.

Noticies recents

Nombrosa participació a l’Aula Defensem el Port Vell

Amb una nombrosa assistència, més d’un centenar de persones, dimarts 12 de febrer del 2013 es va celebrar la XXXna Aula SOS Monuments, La defensa del Port Vell, organitzada per SOS Monuments amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès.

Aquesta Aula forma part de les iniciatives realitzades per la Plataforma Defensem el Port Vell que porta des de maig del 2012 una activa reivindicació, així com del cicle de SOS Monuments Recuperem els espais públics de Barcelona

Més informació de l’Aula>>

Informació sobre Pla de Ciutat Vella. El Periòdic 01/03/2013

Entrades antigues……………………………………….

SOS Monuments signa el manifest

Dimecres 16 de maig, a l’Ateneu, vam tenir la visita de Paco Moya, de l’Associació l’Òstia de la Barceloneta que ens va comunicar el que segueix:

S’estan realitzant obres al Port Vell, segurament per tirar endavant la construcció del nou port per a iots de luxe, per això s’ha decidit des de l’associació reactivar la Plataforma “Defensem el Port Vell”.

El projecte significa el tancament d’un lloc públic (espai guanyat per a la ciutat als Jocs Olímpics del 92),  la seva vigilància com a zona de màxima seguretat, la desaparició de les barques pesqueres i la presència d’uns vaixells de superluxe en un barri que pateix un turisme massificat, on els veïns reben pressions continues perquè deixin la seva vivenda, cobejada pels promotors.

Som conscients de les dificultats que tindran atès que el port és una identitat autònoma i no depèn de l’Ajuntament de Barcelona.

SOS Monuments s’ha afegit a la Plataforma, ha signat el Manifest i participa activament en les reunions i comissions de treball.

Més informació:

Cadena Humana per la defensa del Port Vell 21/07/12

Notícia El Periòdic 17/05/2012

Vídeo manifestació 14/04/ 2012

Per a més informació>> Bloc de la Plataforma Defensem el Port Vell

 

 

defensem-el-port-vell