Recuperem els espais públics de Barcelona

 

Recuperem els espais públics de Barcelona

Recuperem els espais públics de Barcelona

 

Recuperem els espais públics de Barcelona és un cicle de debats organitzat per SOS Monuments amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès per aquest any, a fi de reivindicar la qualitat i l’ús públic d’aquests espais de la nostra ciutat.
La primera Aula, celebrada el febrer, La Defensa del Port Vell va comptar amb una nombrosa assistència. També es va realitzar el 28 de maig, l’Aula Alternatives a la massificació del Park Güell; el juny Dignifiquem les Rambles i la propera  l’octubre, Ús i abús del Parc de Collserola.
Amb aquest cicle de debats volem invitar els ciutadans a fer un exercici de reflexió per proposar nous criteris de fer ciutat i per gaudir del nostre patrimoni i els seus espais públics.
Cicle-Aules-2013

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies