EXCURSIÓ CIENTIFICA AL BARRI DEL PEU DEL FUNICULAR DE VALLVIDRERA

280px-Baixador_de_Vallvidrera

 

Comuniquem que lamentablement la sortida se ha suspés per raons de força major. Demanem excuses i esperem poder fer-la més endavant.

 

Excursió científica Dissabte 17 de gener 2015
Aquesta excursió, a peu, serà l’ocasió de descobrir un barri de Barcelona, El Peu del Funicular de Vallvidrera. Aquest barri, situat entre la vila de Sarrià i el poble de Vallvidrera, va ser construït als anys 1920, a partir de l’ urbanització de terrenys conreats.

Passejarem per carrers empinats per veure i visitar alguna caseta de gent treballadora i alguna torre de caire modernista i descobrirem el patrimoni del barri: – Els “Monuments”: l’estació del Peu del Funicular, edifici modernista; Can Canut, l’última masia; El Local Parroquial, edifici racionalista. – La natura: els horts a l’hivern, els ametllers a punt de florir, la Riera, el bosc, les vistes cap a Barcelona, des de la carretera de les Aigües.

En acabar l’excursió cap a les 2h. agafarem el funicular i anirem a dinar a Can Trampa a Vallvidrera.*
L’excursió es farà acompanyada per Jacqueline Jacquet, cautora amb Maricarmen Tapia i Jerónimo Bouza del llibre “El Peu del Funicular de Vallvidrera, història d’un barri” i per Octavi Batllori i Xavier Gónzalez, estudiosos del barri.

Lloc i hora de trobada Estació Peu del Funicular (Ferrocarrils de la Generalitat, línia Sabadell o Terrassa, no s’ha de pujar al primer vagó) a les 10.30h. Els que vulguin anar en cotxe poden trobar aparcament a la carretera de les Aigües.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies