La restauració de la Casa de Convalescència de Vic: Criteris d’intervenció

 

Casa 1

 

El pròxim 10 de febrer de 2016 farem una xerrada sobre la restauració de la Casa de convalescència de Vic. El ponent serà l’equip restaurador:

Equip Tècnic: Vives Bassa Ayala, SCP. (Josep Lluís Vives i Conde, enginyer i restaurador/ Victòria Bassa i Garrido, arquitecte/Núria Ayala i Mitjavila, arquitecte), Jaume Alomar Sureda, arquitecte tècnic

Casa 2

La Casa de Convalescència de Vic és obra d’en Josep Morató i Codina i va ser construïda al darrer terç del segle XVIII. La restauració ha permès retornar a la ciutat un edifici amb la força i la dignitat amb les que va ser projectat inicialment; un patrimoni posat en valor que es conservarà i permetrà desenvolopar-hi diferents activitats. També ha facilitat la investigació dels procesos constructius aplicats pels mestres d’obra de l’època, permetent aprendre alhora d’arquitectura i d’història.

Casa 3

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies