Aula SOS: Com conservem La Model?

Cartel La Modelo02

La presó Model de Barcelona ja fa gairebé 20 anys que espera el seu trasllat. Quan la funció aquest complex desaparegui es presentaran moltes opcions a fer amb l’espai alliberat. Recentment algunes declaracions de l’alcaldessa de Barcelona demostren que aquest és un tema que està sobre la taula.

SOS-Monuments va defensar des del primer moment la conservació d’aquestes parets junt amb els veïns i altres entitats. Ara ho tornem a defensar i volem contribuir al debat amb l’Aula que ja fa dies us vam anunciar.

Aquesta Aula tindrà lloc el pròxim dia 6 a les 19:30 h de la tarda a la Sala Maragall del Pati Llimona, carrer Regomir, 3. a la mateixa intervindran:

 

Pelai Pagès, Professor d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona

Trini Capdevila, Presidenta del Districte de l’Eixample

Toni Colominas, President de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample

Gabriel Gómez President de l’Associació Helios Gómez

 

Us esperem a tots.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies