Bellvitge 50

IMG-20160615-WA0000El proper dia 22 de juny SOS-Monuments organitza una conferència de l’arquitecta Sandra Bestraten Castells. La Sra. Bestraten ens parlarà de “Bellvitge 50”. Un recorregut per aquest barri i les transformacions que ha anat patint. Nascut als anys 60 per donar cabuda a la immigració que arribava a Catalunya, fou durant anys el símbol del desarrollisme i els blocs colmena. Avui dona una imatge ben diferent.

Sandra Bestraten Castells és professora de l’Escola Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya i, amb aquest estudi, fou finalista del premis FAD.

La xerrada serà a les 19:00 a la Sala de Conferències del Pati Llimona, carrer Regomir, 3, Barcelona. Metro : línia 4, Jaume I

 

 

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies