Premis “Josep Mora”

 

 

 

 

Aquest dissabte 25 de febrer hem tingut la nostra Assemblea annual en el transcurs de la qual vam lliurar els tradicionals premis de SOS-Monuments a la millor tasca de conservació del patrimoni i a les tasques que el malmeten i que volen ser una denúncia d’allò que considerem que va en contra de la permanència d’allò que destrueix la nostra herència cultural.

 

 

Enguany el premi “Josep Mora” a la defensa del patrimoni ha estat per la rehabilitació del claustre de Santa María de Bellpuig de les Avellanes el preocès del qual és un exemple de les bones pràctiques que s’han de fer en la recuperació i manteniment dels edificis. Fem excepció, però del jardí que hi ha dintre del pati que no guarda relació amb el paissatge que és tradicional en aquesta mena d’espais.

El premi “Josep Mora” a la desvirtuació de la nostra herència cultural éna vegada més per l’ajuntament de Barcelona pel proceès ja iniciat fa uns anys de transformació de la ciutat i en el qual es van esborrant el xamfrans de l’eixample, una de les característiques emblemàtiques del Plà Cerdà, amb la justificació de guanyar espai pels vianants però que va en contra de la comoditat que representa el xamfrà a l’hora de pujar i baixar passagers d’un cotxe o en la càrrega i descàrrega.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies