LA TÈCNICA DE LA PEDRA SECA PATRIMONI IMMATERIAL DE LA HUMANITAT

 

SOS-Monuments s’ha afegit a les entitats que demanen a la UNESCO que la tècnica de la construcció en pedra seca sea declarada patrimoni immaterial de la Humanitat .

Aquesta tècnica ha sigut emprada des de fa segles per les terres que voregen el Mediterrani i avui en dia són part  característica del nostre paissatge i és un element definitori de la nostra cultura. Són aquestes algunes de les raons per las que hem decidit afegir-nos a aquesta petició que ens sembla justa i molt necessària.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies