ASSEMBLEA SOS-MONUMENTS 2018

 

Ahir, 17 de febrer, SOS-Monuments va celebrar la seva Assemblea annual en la qual es van donar dos premis a la tasca positiva que realitzen:

1)1) a la Plataforma de Defensa del Patrimonio Navarro per la seva tasca continuada en defensa del patrimoni i la denúncia de les immatriculacions d’edificis de tota mena que fa l’Església catòlica a Navarra i la resta d’Espanya.

2 ) a José María Pérez González, “Peridis”, arquitecte i a l’actualidad President honorari de la Fundación de Santa María la Real per la seva dedicació a la difusió del romànic castellano-leonès. També per la seva tasca en la formació de conservador i restauradors que permetin continuar donant vida als nostres monuments.

 

 

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies