Visitem Lleida

 

 

 

El 26 de maig hem programat una visita a Lleida. El recorregut l’està preparant el Sr Joan Ramon González Pérez, cap de Servei d’Arqueologia de la Diputació de Lleida que també ens farà de guia. De ben segur que serà una visita interessant i profitosa. El 26 és dissabte i és un dels dies en que Lleida celebra el seu Aplec del Cargol. Aquesta festa ja forma part de la tradició i per tant del patrimoni, patrimoni immaterial pot ser no reconegut com tal per la UNESCO però sens dubte patrimoni a casa nostra, per això ens proposem, també, participar-hi.

 

Programa:

 

 

10 a 13 h. Conjunt monumental del Turó de la Seu Vella

 

14-16 h. Dinar a l’Aplec (o restaurant alternatiu).

16 a  19 h. Museu de Lleida i passejada per a zona vella: Sant

Llorenç, Catedral, Roser, Paeria, IEI, Diputació…

 

En cas de que hi hagué temps aniríem al castell de Gardeny.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies