Visites a polítics

 

SOS-Monuments continua amb la seva tasca d’intertat sallvaguardar la integritat de l’edifici de la Presó Model. Aquesta setmana hem estat rebuts per la Sra. Trini Capdevila, Regidora per Esquerra Republicana i ens ha dit que al seu programa electoral porten la preservació de tot el conjunt de l’antiga presó.

 

El dia 3 ens va rebre la regidora Eulàlia Reguant a la que vam fer entrega del nostre manifest en favor de la conservació del panòptic amb els seus braços. Sembla que la CUP dona prioritat a l’espai verd abans que a la conservació del conjunt de La Model.

 

També el dia 3 de juliol vam portar a l’Ajuntament el Manifest amb totes les signatures recollides fins aquest moment i ho vam entregar al Registre amb una lletra dirigida a l’Alcaldesa Ada Colau.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies