Mercé Tatjer Medalla d’Or de Barcelona

 

Mercé Tatjer, sòcia fundadora de SOS-Monuments, ha estat guardonada amb la Medalla d’Or de la Ciutat de Barcelona.  Mercé Tatjer  ha estat Professora de la Universitat de Barcelona. Ha dedicat la seva vida a estudiar aquesta ciutat i ha lluitat per conservar la memòria tal com l’entenem en SOS-Monuments, la defensa no tan sols dels grans monuments artístics, sinó també el patrimoni que explica l’evolució d’una ciutat que treballa i de formes de vida. En aquest sentit destaquem el seu treball documentant antigues fàbriques o els llocs on els immigrants s’instal·laven en barraques.

 

Mercé Tatjer és també una activista que ha defensat i defensa la conservació i bon ús del patrimoni. Destaquem, tan sols per dir una campanya, la seva implicació en la conservació i classificació de Ca Ricart.

 

I sobre tot, Mercé Tatjer és una gran persona

 

Ens sentim molt orgullosos de comptar amb una persona de tant vàlua entre els nostre socis.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies