Entrevista amb el PP per parlar de La Model

 

 

El passat dimarts 24 de juliol ens vàrem entrevistar amb el cap de llista del grup del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, dins de la ronda de converses amb els diferents grups polítics del Consistori a fi d’explicar la nostra proposta sobre la intervenció de la Model, fer entrega del Manifest que hem emès i copsar els seus diferents punts de vista.

La visió, al menys del Sr. Fernández Díaz, és molt semblant a la nostra. No té sentit mutilar els braços del conjunt, sempre que això sigui compatible en poder aprofitar l’espai per a encabir tot el que el barri necessita: equipaments esportius, llars per a gent gran, escoles bressol, etc. El conjunt de la Model és símbol d’una època, d’una manera de construir i els edificis estan en un estat acceptable. És important, doncs, per a ell, avaluar el cost d’una rehabilitació acurada, sense grans afegits als edificis actuals. L’eliminació dels murs perimetrals permetria, així mateix, garantir zona verda, emparada per l’ombra dels edificis.

No es tracta d’una conservació romàntica –ha afegit-, sinó que, d’aquí a uns quants anys, quan passem pel costat, puguem pensar que en els mateixos edificis que eren lloc de repressió, s’hi troben uns nous usos per a la comunitat.

S’han d’evitar intervencions fora de lloc que desfigurin el recinte.

 

 

 

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies