La Model vista per un geògraf

 

 

 

 

 

 

 

 

El 16 de noviembre, 2018, Pedro Fraile, Catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Lleida, vindrà a SOS-Monuments a parlar sobre La Model.  Des de la nostra associació hem defensat sempre la conservació d’aquest complex però poques vegades ens hem ocupat dels precedents d’aquesta estructura radial, del seus usos i finalitats.

 

El Professor Fraile ens parlarà d’això, de l’adequació d’arquitectura i usos, així com aquestes estructures van desenvolupar-se a Europa sobre tot en el trànsit del segle XIX al segle XX.

 

El Dr Fraile és autor de nombrosos treballs al voltant del delicte i el càstig i com ciutat i espai els modelen i a la vegada són modelats per aquests fets. Un altre aspecte que podem llegir a les parets de la presó Model i que desapareixeria si la tiressin a terra.

 

 

 

HORA. 19 hores

LLOC: Pati Llimona, Sala Maragall

Carrer Regomir, 3

 

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies