Jaume Brunet, Gerent de la Fundació Suñol intervé en el Cicle “De què serveixen els museus?”

 

Acabem el Cicle que hem dedicat als museus amb la intervenció de Jaume Brunet, Gerent d la Fundació Suñol. La Fundació Suñol acull una col.lecció particular, petita en comparació amb els fons de les institucions que ens han visitat fins ara, i de financiació privada. Ens preguntem val la pena que existeixin aquests mecenes al costat dels grans  museus? Tenen continuïtat? De ben segur que En Jaume Brunet es ho aclarirà aquest dimecres 5 de decembre, a les 19:30. Com sempre al Centre Cívic Pati Llimona.

 

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies