Anem a conèixer el Museu de la Vida Rural

 

 

El trimestre passat SOS-Monuments va organitzar un cicle dedicat a reflexionar sobre els museus, un tema, tot s’ha de dir, que últimament està despertant un gran interès. Entre els convidats que ens van visitar va esta Na Gemma Carbó, Directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí. Un projecte d’iniciativa privada amb voluntat didàctica, al cap i a la fi Gemma Carbó ha fet estudis relacionats amb l’educació. I hem decidit anar a visitar-ho.

 

El Museu no és un simple recull d’estris i eines que han perdut vigència. La seva musealització ens va semblar molt adient i acurada. Però l’aposta no es queda només en “mostrar” una forma de vida enyorada però inviable en el món d’avui. El projecte mira cap endavant, cap als nous desafiaments i les noves eines cada vegada més a prop de la ciència que de la “cultura popular”. Creiem que serà una visita molt interessant.

 

També anirem a la Fassina Balanyà i a la cooperativa de l’Espluga. Tot ho veurem de la mà de Na Gemma Carbó. I acabarem amb una calçotada, com no!

 

Serà el

 

2 de març 2019

 

Tothom pot participar. Qui estigui interessat, vulgui més informació i no rebi els nostres correus, es pot dirigir a

 

sosmonuments@gmail.com

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies