Els candidats a l’Ajuntament de Barcelona ens visiten

 

A SOS-Monuments volem que, igual que vam fer al 2015, les diferents formacions que es presenten a les eleccions municipals de Barcelona, ens expliquin quines intencions tenen per preservar el nostre patrimoni. Per això els interroguem sobre quatre temes que ara ens preocupen:

 

 a) El entorns dels monuments.  Només uns 6 monuments de Barcelona tenen protegit el seu entorn i aleshores és fàcil, per exemple, intentar fer un hotel al costat de les Drassanes, com va passar al principi de l’actual mandat. Qui diu hotel, diu qualsevol edifici que desmillori el monument
b) El catàleg d’edificis protegits. Es posarà al dia? Es blindarà? A elements amb una protecció menor sovint se li treu la protecció sense que quedi justificat
c) I aquests 2 punts estan estretament relacionats amb la vinculació de patrimoni i l’especulació urbanística. No només pel que fa a edificis, també pel que fa a la trama urbana
d) Aquests dies 29 associacions hem tret un manifest en el que demanem que a les associacions de defensa del patrimoni, siguem consultades i escoltades abans de prendre una decisió d’enderrocament o canvis en el paisatge humà, què en pensen?
 El Manifest ho poden trobar en aquestes pàgines.
DIA:  3 d’abril 2019
HORA: 19:30
LLOC: Pati Llimona
               carrer Regomir, 3
              Barcelona

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per oferir-li una millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies